Valitse sivu

The shameless, the ugly & the funny socks

agli Collection

Welcome to Agli’s sock drawer! With Agli’s socks you may close a deal, get an promotion or find the love of your life. None of the above can be promised, but you will definetly bring amusement to your surroundings. So go on, join our ugly socks club and bring some more joy to the world!

Showing 7–12 of 12 results

Tarinamme

Eikö maailman ikävin tunne olekin se, kun juuri ostamasi jäätelöpallo tippuu maahan? Toiseksi ikävin tunne on kuitenkin ehdottomasti se, että et löydä vaatekaapistasi ehjiä sukkia, joilla lähdet hymyillen kohti uusia seikkailuja!

Pidimme eräänä keväänä leikkimielisen kilpailun siitä, kummalla on kesää kohden aina rumemmat sukat jalassa. Törmäsimme kuitenkin pian ongelmaan: maailmassa ei ole rumia sukkia. Perinteisten mustien ja valkoisten sukkien ohelle on tullut paljon värikkäitä, pilkullisia ja raidallisia sukkia, mutta härskien sukkien lokero kaapissa ammotti tyhjyyttään. Hauskojen sukkien käyttö on helppo ja pieni tapa levittää iloa ja naurua ympärilleen.

Pohdimme paljon, minkälaiseen maailmaan tahdomme sukkamme synnyttää. Vaikka ilmastonmuutos onkin eräiden mielestä kiinalaisten salaliitto, oli meille pitkä ja kuuma kesä selkeä merkki sen vakavuudesta. Oli selvää, että maailmasta on tehtävä ekologisempi paikka elää, yksi pari sukkia kerrallaan.

Onko parempaa naurunaihetta, kun huomaat isovarpaasi pilkistävän sukasta? On myös ikävä tunne pitää jalassa sukkaa, jonka pohja on täysin rikki ja tuntuu, kuin kävelisit paljain jaloin. Päätimme, että ekologisuuden nimissä sukkamme kestävät myös maailmanlopun! (ps. ei ehkä oikeasti).

Yhdistimme rumuuden, kestävän kehityksen ja laadun. Syntyi Agli.
Aglin ensimmäisten kuosien ideat ovat tulleet täysin asiakkailtamme, olemme toki piirtovaiheessa lisänneet niihin ripauksen Aglimaista twistiä. Haluamme jatkossakin antaa asiakkaillemme tilaisuuden osallistua uusien kuosien suunnitteluun. Sillä eikö olisikin hienoa, jos jo vuosia unelmoimasi sukat, joissa on vihreä ja siivekäs seepra, olisivat vihdoin jalassasi?

asiakaspalvelu@agli.fi
Finlaysoninkuja 21 A, 33210 Tampere
Promisia Osk. 
2884840-9