Valitse sivu

Mitä me tiedetään suomalaisesta muodista? No, ei yhtään mitään. Sen verran ollaan kuitenkin kuultu, että Finnish designille on maailmalla kova kysyntä. Ja kun eräs päivä toimistolla tajusimme olevamme itsekin suomalaista suunnitelua, joskaan ei kyllä käsityötä, niin kyllähän myös meidän luomuksille pitäisi kysyntää olla! Ja kyllä on niin, että se mikä tiedossa, hävitään niin härskiydessä voitetaan.

Meidän sukkien suunnittelussa oleellisin mittari, jolla valitsemme tuotantoon menevät desiginit, on sukkien toimistolla aiheuttama viihdearvo, joten jokainen sukka lähtee meiltä maailmalle naurun saattelemana. Eihän tällä tavalla varmaan tehdä muotia tai Finnish designiä, jolla vallotetaan Voguen kansipaikka, mutta eipä tuo ole meidän tavoitekaan. Kyllä on niin, että mieluummin me ja meidän rumat sukat ollaan just sellasia kuin ollaan – rohkeesti härskejä ja hauskoja, kuten sitten muodin uusimpien trendien sanelemia.

Siinä ollaan kyllä varmasti hyvin suomalaisia, että sisukkaasti kiivetään perse edellä puuhun, kun niin päin kerran ollaan lähdetty etenemään. Olisimme varmasti miljonäärejä, jos oltaisi saatu joka kerta markka siitä, kun joku on haukkunut meidän sukat rumiksi ja epämuodikkaiksi (tämähän me on tietenkin otettu kehuna vastaan) tai todennut, että ei härskit designit voi käydä kaupaksi. Ollaan kuitenkin pidetty päämme, ja oltu rohkeasti ylpeitä sukkiemme omaleimaisuudesta – ovathan ne kauniita kuin ruska pakkasella 😉

Niin ja kyllä on niin, että toisinaan on parempikin olla tietämättä yhtään mitään siitä mitä lähtee tekemään, koska silloin saattaa tosissaan löytää jotain uutta ja freshiä. Sen takia halutaan pitää myös oma suunnittelumme mahdollisimman tietämättömänä suomalaisen muodin trendeistä ja otetaankin erittäin suurella lämmöllä vastaan härkeimmät ja epämuodikkaimmat ideat sukkiemme faneilta ja muotoillaan näistä ideoista sitten sitä Finnish designiä.