Valitse sivu

Onko härski uusi musta? No ei, kyllä musta on musta ja härski on härski. Emmekä me haluakkaan olla uusi musta, joka sopii kaikille. Teemme sukkia mieluummin sellaisilla designeilla, että vain harvalla on munaa niitä julkisesti käyttää. Elämme nykyään niin tolkuttoman korrektia aikaa, missä väärin ymmärtämisestä on tullut uutta ymmärtämistä sekä palanneet tilanteeseen, jossa edes seksistä puhuminen ei ole enää salonkikelpoista.

Aglin sukkien kuosit ovat vastaisku tolkuttomaan korrektiuteen sekä mahdollisuus rohkeille tyypeille korostaa persoonallisuuttaan omassa pukeutumisessaan. Saihan Aglin tarinakin alkunsa, kun itsellemme tyypillisesti kilvoittelimme siitä, kumpi saapuu toimistolle rumemmat sukat jalassa. Kun riittävän rumia sukkia ei tahtonut kaupoista enää löytyä, korotimme panoksia ja rupesimme teettämään itsellemme niin rumia sukkia, ettei sellaisia ilmeisesti kukaan ole vielä kehdannut myydä.

Olimme lopulta itse hyvin tyytyväisiä teettämiimme sukkiin. Kun designit kaiken lisäksi herättivät toimistolla myös muissa rohkelikoissa yllättävän kovaa kiinnostusta ja viherpiiperöissä inhotusta, päätimme teettää pari kyselyä, joiden tulokset olivat selvät: näitä on ruvettava kauppaamaan! Haimme pikku lainan pankista, soitimme paikalliselle kutomolle, että laittavat sukkapuikot lämpenemään ja tässä sitä nyt ollaan härskisti mukana sukkabisneksessä!

Olemme suomalaisina taitavia puhumaan erinomaista rallienglantia ja Agli-nimikin syntyi hieman vahingossa, kun kirjoittelimme ensimmäisiä markkinointimateriaaleja lontooksi. Our socks will be very agly… tästä pienestä kirjoituserheestä tartuimme Agli-sanaan ja totesimme sen olevan riittävän ruma tulevan brändin nimeksi, joka tekee härskisti rumia sukkia.